KLIK READER SILIKON NAOČALE

Nova generacija materijala čini Klik Slastik naočale iznimno ugodnima za svakoga, čak i one najosjetljivije. Klik Slastik naočale napravljene su od najnovijig materijala Termoflex-soft silikona koji čini ove naočale iznimno prilagodljivim, ugodnima i stabilnim za nošenje.Umjesto tvrdog plastičnog djela koji ide oko vrata stavljen je elastični silikon koji daje maksimalnu udobnost pri korištenju ovih Klik naočala.Klik Slastik naočale dolaze u nekoliko oblika, veličina i boja a napravljene su od Grilamida TR90 i 4,600 Gaussov neodimijskog magneta s antioksidacijskim tretmanom otpornim na vodu i znoj sa fleksibilnom  i podesivom silikonskom trakom oko vrata.
Među našim izborom okvira za naočae  imamo široku paletu stilova inspiriranih različitim trendovima. Uz sve naše linije, stavljamo Vam na raspolaganje širok izbor boja i dizajna tako da možete pronaći najprikladniji model za vas.
Naša optička linija nudi naočale za cijeli dan, a također i modele dizajnirane posebno za čitanje. Uvijek koristimo najbolje materijale za sve naše proizvode i najnoviju tehnologiju u projektiranju i pričvršćivanju.

Klik Slastik linija idealna je za svakodnevni životni stil i svakodnevnu aktivnost.