Progresivne dioptrijske leće renomiranog proizvođaća HOYA.

Dostupna u četiri dizajna i nekoliko indexa loma omogućava brzu prilagodbu,

vrhunsku zaštitu i jasnu sliku u svakom trenutku.

Cijene za jednu progresivnu leću već od 140,00 €

Hoya – japanska kvaliteta – svjetski lider u dizajnu i proizvodnji progresivnih naočalnih leća.

Nova generacija LifeStyle dizajna još se bolje podudara Vašem životnom stilu.

LifeStyle 3, novi i poboljšani progresivni dizajn progresivnih naočalnih podudara se izazovima današnjeg vida i specifičnim potrebama nositelja.

LifeStyle 3 uključuje 3 varijacije dizajna koji su posebno prilagođene aktivnim životnim stilovima današnjih nositelja progresivnih naočala.

Današnji presbiopi ne dopuštaju da ih problemi vida usporavaju. Volite putovati i baviti se sportom. Naporno radite. Čitate knjige i digitalne knjige. Provodite puno vremena na tabletima i pametnim telefonima. 

Moderni životni stilovi predstavljaju izazov Vašim očima.  Uravnoteženost koja najbolje odgovara ne može se postići jednim dizajnom koji bi odgovarao svakome, zato je proizvedena progresivna naočalna leća za određeni životni stil.

LifeStyle 3 Indoor ako ste većinu vremena u uredu za računalom.

LifeStyle 3 Urban ako ste u pokretu, povremeno za računalom, pametnim telefonom.

LifeStyle 3 Outdoor ako većinu vremena provodite na otvorenom gledajući na daleko.

Progresivne naočalne leće mogu biti izrađene od svih materijala dostupnih na tržištu. Za veće dioptrije koriste se tanji materijali, za “rimless”  / na bušenje /  ili viseće / s najlonom /  okvire, na raspolaganju su tvrdi plastični materijali  trivex ili polikarbonat. Moguće su izvedbe s prozirnim, fotoosjetljivim ili tamnim polariziranim lećama.