Naočale za ekran računala i radni prostor. 

Mnogi od Vas koji radite u uredu želite da je radna okolina  optimizirana za minimalno naprezanje za Vaše tijelo. Imate već idealnu  rasvjetu, potpornu uredsku stolicu, ergonomičnu tipkovnicu ali kako smanjiti naprezanja za oči i vratnu kralježnicu? Ako koristite naočale s jednom dioptrijom, samo za čitanje ili samo za  rad na računalu, naizmjenično gledanje različitih udaljenosti nije baš praktično. Ako koristite standardne  progresivne naočale možda niste baš zadovoljni položajem glave ili širinom vidnog polja za čitanje ili računalo. 
U oba slučaja imamo rješenje za Vaš problem:             

Naočale za ekran računala i radni prostor.

Radne  naočale za čitanje i rad na računalu. Ove naočalne  leće Vam u svom donjem dijelu nude dioptriju za jasno čitanje i široko vidno  polje na blizinu a u gornjem dijelu   široko vidno polje za rad na računalu. Pogled dalje od računala s ovim  naočalnim lećama nije moguć. Namijenjene su za osobe koji većinu vremena čitaju  i rade na računalu.

Radne  naočale za za čitanje, rad na računalu i pogled preko ekrana računala.

Namijenjene su za osobe koji većinu vremena čitaju, rade na računalu  ali imaju potrebu vidjeti predmete ili osobe na suprotnom kraju stola.

Radni progresivi  – rad na računalu i mobilnost.

Ako uz čitanje i rad na računalu imate potrebu  oštro vidjeti do kraja Vaše prostorije, ova naočalna leća je izbor za Vas. Za  razliku od standardnh progresivnih naočalnih leća, kod radnih progresiva imat  ćete šire vidno polje za čitanje, široko vidno polje za ekran računala, te  oštar pogled do udaljenosti koju ćete sami izabrati. S ovim lećama možete se  slobodno kretati po prostoriji ali nisu namijenjene za vanjski prostor.

 

Interview
Za dobar vid na blizu i još malo dalje.

Varilux Computer
Udoban i dobar vid ispred ekrana.