Klik naočale (CLICK)

Klik naočale su najnovije revolucionarne naočale koje se pomoću neodynium magneta spajaju na korjenu nosa, kada ne upotrebljavate Vaše klik naočale, možete ih nositi oko vrata kao lijep i praktičan modni detalj. Idealne su za aktivne ljude jer su otporne na vjetar pri brzini od 208  km/h. Ovratnik je izrađen od polikarbonata koji se regulira prema potrebi, mekan je, elastičan i neuništiv. Svidjet će Vam se i zbog high tech dizajna i maksimalne praktičnosti.

Klik koncept je jedinstvena inovacija koja će pojednostaviti aktivno nošenje naočala u budućnosti. Sa svoje dvije ključne značajke, kontinuiranom vrpcom za vrat i magnetskom vezom na mostu, Klik vodi brigu o svim problemima koje imamo sa našim naočalama, gubljenjem, padanjem i oštećenjima. Cijela kolekcija je proizvedena od vrlo kvalitetnih i izdržljivih komponenata dizajniranih da izdrže utjecaj života.

 


Optika Gita, Zagreb, Kustošijanska 6, tel.: 00385 1 3775 931, Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. 

 

 

 

 

 

 

Ovlaštena osoba: Robert Maršanić
Obrt upisan u Obrtni registar, HOK
MBS: 92743889
OIB: 61492292719